Restaurant Udsigten

Spændende fransk gastronomi med ærøske råvarer

Restaurant

Tag ned og spis i vores hyggelige restaurant, hvor vores kok Valdemar Rømer laver fransk mad med et nordisk twist, fortrinsvist af lokale råvarer fra bæredygtige producenter.

Vores råvarer har sjældent kørt mere end 25 km! Vi sætter en ære i at lave frisk og spændende mad, så hovedretten skifter dagligt — menuen kan ses på vores hjemmeside. Læs mere om restauranten og book bord på restaurantudsigten.dk

Vi anbefaler, at man reserverer bord senest dagen før, da vi forsøger at fylde restauranten op i kampen mod madspild.

Om Kokken

Med en forkærlighed for fransk gastronomi og danske råvarer i sæson slipper Valdemar sin kreativitet løs.

Menuen skifter dagligt afhængig af eksperimenter og inspiration fra tilgængelige råvarer fra de lokale producenter. Hver dag er der en ny hovedret på kortet – og forretter og desserter skifter også ofte.

Valdemar er udlært fra Restaurant Garopapilles i Bordeaux, som har én stjerne i Guide Michelin. Han har erfaring fra gode restauranter i ind- og udland, herunder Les Bacchanales i Vence, som ligeledes er blevet hyldet med én michelinstjerne i 12 år.

Valdemar, kok på Restaurant Udsigten